Direct naar de contentDirect naar de footer

Alacarte

Lunchgerechten

Lunchgerechten

Lunchgerechten
  • UITSMIJTER

    10,50

    Met carpaccio of Old Amsterdam op notenbrood

  • GROENTE-OMELET

    11,50

    Met Italiaanse gepofte groenten, tomatenconcassee en oude kaas

  • SPIEGELEI SPECIAAL

    14,50

    Uitsmijter op casinobrood met Hollandse garnalen, color-tomaatjes, basilicum, bieslook en Parmezaanse kaas

  • EGGS BENEDICT

    12,50

    Geserveerd op witte toast met gerookte zalm of ham, zomerspinazie en hollandaisesaus

  • CLUB SANDWICH

    10,50

    Met gegrilde kipfilet, zalm of geitenkaas. Keuze uit boerenmaïs- of volkorenbrood

  • LEPINJABROOD MET TONIJNSALADE

    9,75

    Traditioneel Bosnisch platbrood, belegd met huisgemaakte tonijnsalade met appel

  • PEAMEAL SANDWICH

    11,50

    Canadese sandwich met o.a. casselerrib en dubbel gerookte cheddar

  • GEGRILDE HAMBURGER ASSEN

    15,50

    Flaquette met een hamburger, gebakken ui, tomatensalsa, frisse augurkensaus en friet

  • BIEFSTUK VAN DE GRILL

    18,50

    Met fijne friet, romige pepersaus en komkommer-maissalade

  • NASI KUNING

    15,50

    Geserveerd met twee stokjes kipsaté, gepocheerd ei, atjar en kroepoek

  • KIPSATÉ

    15,50

    Javaanse kipspiesjes met satésaus, kroepoek, gefrituurde uitjes en friet

  • BIEFSTUKPUNTJES

    18,50

    Gewokte biefstuk met rigatoni pasta, paddenstoelen, knofl ook en demi crème fraîche

  • CAESAR SALADE

    12,50

    Salade van Romana sla met o.a. gekonfijte kip, komkommer, spek, Parmezaanse kaas, croutons, ansjovis en ei

  • POKE BOWL

    13,50

    Gemarineerde garnalen, jonge sojaboontjes, avocado, radijs, wakame, rijst en wasabicrème

  • FETASALADE

    12,50

    Geserveerd met zilte groenten, olijven en mesclun salade

Voorgerechten

Voorgerechten

Voorgerechten
  • BROODPLANKJE

    6,00

    Stokbrood en breekbrood met twee soorten boter

  • POMODORISOEP

    6,00

    Italiaanse vegetarische tomatensoep

  • DRENTSE MOSTERDSOEP

    6,00

    Geserveerd met een soepspekstengel

  • GEWOKTE GAMBAS

    14,50

    Met zoetzure groente, salade en Thaise dressing

  • GROENTECARPACCIO

    11,50

    Groente uit eigen tuin met rode bietenhummus en fetacreme

  • RUNDERCARPACCIO

    12,50

    Met rucola, cherrytomaatjes, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

  • GEROOKTE HERTENHAM

    12,50

    Geserveerd met een crème van mascarpone, vijgen en veldsla

Visgerechten

Visgerechten

Visgerechten
  • ZALMFILET

    21,50

    Zalmrollade, gevuld met spinazie, rode peper en geitenkaas. Met een dille-tomaten beurre-blanc

  • SLIPTONG

    22,50

    Drie sliptiongetjes in roomboter gebakken

  • KABELJAUW

    22,50

    Gebakken kabeljauwfi let met een mosterd-limoen mie de pain, geserveerd met een aardappelrösti

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Vleesgerechten
  • TOURNEDOS

    26,50

    met peper-, champignonroom- of stroganoffsaus

  • VARKENSSSCHNITZEL

    22,50

    Klassieke schnitzel met paprikasaus op Hongaarse wijze en citroen

  • GEBAKKEN VARKENSHAAS

    21,50

    Met Zeeuws spek omwikkeld, waarbij geitenkaascrème en pistou

  • HERTENBIEFSTUK

    22,50

    Met gebakken bospaddenstoelen, witlof en wildsaus

Vegetarisch

Vegetarisch

Vegetarisch
  • BURRITO *

    18,50

    Mexicaanse wrap met vegetarische vleesvervanger en o.a. bonen, chili, zure room, rijst, kaas en diablosaus

    * Vegetarisch
  • POMPOEN LASAGNE *

    17,50

    Met o.a. tomaat, spinazie, hazelnoot en Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
Nagerechten

Nagerechten

Nagerechten
  • PAVLOVA

    8,50

    Met o.a. rood fruit, Italiaans schuim en mascarpone

  • CHOCOLADE BROWNY

    8,50

    Een huisgemaakte browny met sinaasappel-yoghurtijs

  • KLASSIEKE VRUCHTENSORBET

    7,50

    Sorbetijs met vers fruit en slagroom

  • KAAS

    10,50

    Diverse kaassoorten, geserveerd met geitenkaascrème, bietenhummus, briochebroodje en cracker

  • KOFFIECOMPLEET

    6,50

    Koffie naar keuze met diverse mini-petit fours