Direct naar de contentDirect naar de footer
Wellness Suite

Wellness Suite

Golf & Welness

In de omgeving van Hotel Assen vindt u diverse wellness-centra waar ontspanning en onthaasting voorop staan. Tevens bevindt zich op slechts 3 km van het hotel de Drentsche Golf & Country Club met een 27 holes wedstrijdbaan en een 9 holes Par 3 baan.
 • Drentsche Golf & Country Club

  In de bosrijke omgeving van Zeijen bevindt zich de Drentsche Golf & Country Club. Een ongekend ruim opgezet en gevarieerde golfbaan met voldoende speelmogelijkheden voor iedereen.Tevens bieden ze uitgebreide oefenfaciliteiten zoals een verlichte driving range, een pitching- en chippinggreen met greensidebunkers en een ruime geonduleerde puttinggreen.

 • Sauna Thermen de Waterlelie

  Sauna Thermen de Waterlelie, op de grens van Groningen en Friesland, is een compleet wellnesscentrum in Zevenhuizen (Groningen) met 7 sauna's, beautysalon, diverse massages een restaurant en een prachtige tuin. Kortom, alle ingrediënten voor een ontspannend dagje uit.

 • Sauna de Bron

  Heerlijk even weg uit de dagelijkse beslommeringen. We heten "de Bron" maar wij hebben ook daadwerkelijk een bron op 95 meter diepte. Het water is van drinkwaterkwaliteit, sterker nog, het water is van betere kwaliteit dan wat we van de gemeente krijgen. In de boerderij staat een houtgestookte CV-ketel die het bronwater verwarmt.

 • Spawell

  Ontdek het mooiste en meest uitgestrekte wellnessresort van Nederland in het Noorden: SpaWell. Laat u onderdompelen in de wereld van wellness en kom helemaal tot rust met een dagje pure ontspanning. Gedurende de gehele dag worden er diverse klankschaalsessies en opgietingen gegeven, deze speciale saunarituelen kunnen niet ontbreken aan uw dagje ontspanning. SpaWell heeft veel unieke sauna’s, baden en andere faciliteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een filmsauna?