Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstdiner

Wenst u liever met uw gezelschap te genieten van een Kerstdiner? Geniet dan van een viergangen Kerstkeuzemenu in ons restaurant 28Dining.

Het Kerstdiner op Tweede Kerstdag is volgeboekt, u kunt eventueel wel op een wachtlijst geplaatst worden. Op eerste kerstdag hebben we nog een paar kleine tafels beschikbaar. Wees er snel bij!

It's the most wonderful time of the year! Ook dit jaar serveren wij een culinair 4-gangen keuzemenu. In ons sfeervolle restaurant kunt u tijdens deze bijzondere dagen kiezen uit de speciaal geselecteerde gerechten waarbij u zelf een 4 gangen keuzemenu kunt samenstellen.

Bekijk hier de menukaart

25 en 26 december
Aanvang: Tussen 16:00 - 19:30 uur

Volwassenen: € 65,00 p.p. - Viergangen Kerst Keuzemenu
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 32,50 p.p. - Driegangen Kindermenu
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis

Dranken exclusief


Onze jongste gasten kunnen tijdens de Kerstbrunch springen op het springkussen, koekjes bakken, tekenen en natuurlijk komt de kerstman langs.

Annuleringsvoorwaarden/Aanbetaling
Annuleren of wijzigen is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor de aankomstdatum. Bij annuleringen of wijzigingen na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing middels de betaallink in de reserveringsbevestiging. De betaling dient uiterlijk 12 december te zijn afgerond.