Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstbrunch

Geniet eerste en tweede kerstdag van ons uitgebreide en luxe Kerstbrunch!

We hebben nog een paar tafels beschikbaar voor Eerste en Tweede Kerstdag, wees er snel bij!

Begin uw kerst met een feestelijke brunch. U wordt ontvangen met een heerlijk glas bubbels in één van onze sfeervol gedecoreerde zalen. U heeft direct het kerstgevoel te pakken wanneer u geniet van het uitgebreide assortiment van gerechten waaronder luxe broodsoorten, diverse vleeswaren, kaassoorten, vis- en vleesgerechten, verrukkelijke salades en tal van koude en warme gerechten. Wij sluiten de brunch af met een feestelijk dessertbuffet gepresenteerd door onze patissiers vol met huisgemaakte zoetigheden.

25 en 26 december
Aanvang: 12:00 uur
Einde: 15:00 uur

Volwassenen: € 49,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 24,75 p.p.
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis
Inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedestilleerd, water, frisdranken en koffie/thee

Onze jongste gasten kunnen tijdens de Kerstbrunch springen op het springkussen, koekjes bakken, tekenen en natuurlijk komt de kerstman langs.

Annuleringsvoorwaarden/Aanbetaling
Annuleren of wijzigen is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor de aankomstdatum. Bij annuleringen of wijzigingen na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing middels de betaallink in de reserveringsbevestiging. De betaling dient uiterlijk 12 december te zijn afgerond.