Direct naar de contentDirect naar de footer

Belangrijke reservering/annuleringsvoorwaarden

Tijdens de Kerstdagen hanteren wij afwijkende reserverings- en annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden gelden voor zowel losse tafelreserveringen alsook voor hotelovernachtingen.

Wij verzoeken u vriendelijk uw reserveringsbevestiging binnen 1 week voor akkoord te retourneren om de reservering definitief te bevestigen. Als u deze bevestiging per e-mail ontvangt, kunt u deze mail met 'akkoord' beantwoorden.
Wij willen u erop attenderen dat het akkoord geven noodzakelijk is, anders zijn wij gerechtigd uw reservering te annuleren.

100% vooruitbetalen is noodzakelijk, u krijgt hiervoor tijdens het reserveringsproces reeds de mogelijkheid indien u online reserveert. Anders ontvangt u begin december per mail nog een betalingsverzoek. ​De uiterlijke datum voor betaling is 18 december 2020. Wijzigingen en annuleringen kunnen kosteloos doorgegeven worden tot en met 1 week voor de aankomstdatum, daarna wordt 100% doorberekend.

Conform de Corona maatregelen vanuit de Rijksoverheid dient u bij uw reservering aan te geven uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat, inclusief de samenstelling van deze huishoudens. Zolang de overheidsmaatregelen betreffende Corona gelden, houden wij ons ook aan de 1,5 meter afstand tussen verschillende huishoudens.

Annulering door Van der Valk Hotel Assen
Van der Valk Hotel Assen is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.


Van der Valk Hotel Assen
November 2020