Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten in Assen

Bent u op zoek naar de ideale locatie om te overnachten in Assen? Dan bent u bij ons Valk Exclusief-hotel zeker aan het juiste adres. Hier overnacht u vlakbij de stad, op slechts een paar minuutjes rijden van het centraal station en het centrum, in een luxe hotel. En daarvoor betaalt u bij ons alles behalve de hoofdprijs. Lees snel verder!

Boek jouw overnachting

Goedkoop overnachten in Assen

Overnachten in Assen is nog niet zo makkelijk als u wellicht denkt. Een geschikt én goedkoop hotel vinden is zelfs een hele opgave. Negeer daarom ons Valk Exclusief-hotel niet. In ons hotel verlieft u in alle luxe. We heten u daarnaast graag welkom in ons sfeervolle restaurant of een van onze andere faciliteiten die we u kunnen bieden. Of het nu gaat om de beautybar, het restaurant of de daadwerkelijke bar: u bent overal van harte welkom.

Overnachten in hotel Assen

Voordelig overnachten bij Assen in een luxe Van der Valk Exclusief hotel kunt u zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Wij bieden u tal van arrangementen waarmee u heerlijk kunt genieten van verschillende dagjes weg. Bovendien bespaart u zo nog meer op de kosten van uw hotelovernachting. Wat dacht u bijvoorbeeld van een arrangement inclusief entree tot Wildlands Adventure Zoo in Emmen? Of gaat u liever lekker op de fiets het mooie, Drentse land bezoeken? Met onze arrangementen kunt u heerlijk uit de voeten: overnachten bij Assen was nog nooit zo gezellig én goedkoop.

Eten uit de moestuin

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u, tijdens het overnachten bij Assen, heerlijk en vers eten krijgt opgediend. Daarom halen we op veel plaatsen onze groenten van de boer. In Assen hebben we echter iets bijzonders: een eigen moestuin. U kunt 's ochtends aan het ontbijt de groenten zien staan die 's avonds al op uw bord liggen. Echt vers en lekker van het land. Komt u gezellig genieten van onze heerlijke gerechten?

Overnachten in Assen? We zien u graag terug in ons Valk Exclusief-hotel!

Bekijk direct onze kamers