Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Roden

Bent u in het noorden van het land en bent u daar op zoek naar een hotel Roden? Dan kunnen wij u zeker wel verder helpen. Iets naar het zuiden ligt namelijk het van der Valk hotel Assen. In dit prachtige van der Valk hotel hebben wij alle faciliteiten en arrangementen wat u van een hotel verwacht. Een hotel Roden is waarschijnlijk een erg klein hotel. Als u met een groot gezelschap bent kunt u waarschijnlijk niet iedereen kwijt in dit hotel Roden. Daarom is het wellicht een idee om naar het van der Valk hotel Assen te gaan.

Hotel Roden

In het van der Valk hotel Assen hebben wij meerdere faciliteiten. U kunt denken aan een fijne fietsverhuur, prima fitness faciliteiten, een mooi Wellness met diverse sauna's en een zwembad. Veel faciliteiten zijn wellicht niet te verkrijgen in een hotel Roden. U kunt als hotelgast ook door het hele hotel heen gebruik maken van draadloos internet. Dit internet is snel en kunt u natuurlijk ook gebruiken als u voor zakelijke doeleinden in ons hotel verblijft.

Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een plek waar u kunt vergaderen. Dan heeft u misschien gezocht naar een hotel Roden. Ook voor vergaderingen of andere zakelijke evenementen als een congres hebben wij ruimte in ons van der Valk hotel. Wij hebben 18 zalen tot onze beschikking. Iets wat een hotel Roden hoogstwaarschijnlijk niet kan bieden.

Arrangementen in Roden

Ook hebben wij meerdere arrangementen beschikbaar. Wij hebben seizoensgebonden aanbiedingen waar u een keuze uit kunt maken. Deze veranderen ook door het jaar heen. Het kan zijn dat een Roden hotel daarom veel duurder uitpakt dan het van der Valk hotel Assen.

Wilt u een lekker en goed restaurant reserveren in de buurt van Roden? Hotel van der Valk Assen heeft een prachtige, seizoensgebonden kaart. Deze verandert met het seizoen mee. Hierdoor zullen de gerechten die wij serveren altijd heel erg vers zijn.

Heeft u vragen over het verschil tussen ons van der Valk hotel en een hotel Roden? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij staan open voor alle vragen en beantwoorden deze dan ook graag. Ook als u vragen heeft met betrekking tot de zalen of faciliteiten die wij aanbieden staan wij u graag te woord.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod