Direct naar de contentDirect naar de footer
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drents Museum

Hotel Coevorden

Zoals u van ons gewend bent, hebben we ook in Hotel Coevorden onze uiterste best gedaan voor een optimale gastervaring. Dit houdt in dat u bij ons standaard verblijft in een luxe kamer voor een zeer gunstige prijs. In het nog luxere segment bieden wij romantische suites aan met bubbelbad en kingsize bed, en in het zakelijke segment hebben we suites met faciliteiten om te werken en uw relaties te ontvangen. Uiteraard houden we ook rekening met mindervaliden. Omdat wij bekend staan als de beste familiehotels, bieden wij ook speciale familiekamers aan. Zo brengt u gegarandeerd de beste quality-time door met uw gezin.

De omgeving van Hotel Coevorden

Hotel Coevorden ligt middenin het Drentse landschap. Hier geniet u van de frisse boslucht, wanneer u een wandeling maakt. Informeert u ook eens bij de balie naar de mogelijkheden om een fiets te huren. Er zijn talloze mogelijkheden om een fietstocht in de omgeving te maken, die langs allerlei bezienswaardigheden voert. Ook op cultureel vlak is er genoeg te beleven in de buurt. En wat dacht u van een uitstapje vanuit Hotel Coevorden naar Duitsland? Meppen is een prachtig historisch plaatje, waar het fantastisch en goedkoop winkelen is. Zo hoeft u zich nooit te vervelen.

Eten in Hotel Coevorden

Wij serveren de kwaliteit waar wij al decennialang beroemd om zijn. Voor iedereen is er wat wils, ook met de kinderen houden wij altijd rekening. Ook zonder verblijf in ons hotel bent u van harte welkom in ons sfeervolle restaurant om te genieten van de seizoensspecialiteiten, of van de gerechten van de kaart. Wist u dat wij ook een uitgebreide wijnkaart hebben? Mocht u onverhoopt teveel gedronken hebben om nog naar huis te kunnen rijden, dan is er geen man overboord: u kunt uw auto eenvoudigweg laten staan op onze gratis parkeerplaats en een kamer boeken in ons hotel. Na een uitgebreid ontbijtbuffet rijdt u de volgende ochtend weer fris naar huis.

Reserveren bij Hotel Coevorden

Blader door ons aanbod en reserveer uw kamer via het formulier online. Telefonisch reserveren kan natuurlijk ook. Onze medewerkers staan te allen tijde voor u klaar!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod