Direct naar de contentDirect naar de footer
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drents Museum

Duinen Zathe met een heerlijke overnachting

Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha is een van de meest favoriete gezinsuitjes in Nederland. Door de vele verschillende, superspannende attracties is Duinen Zathe al jarenlang een topbestemming. Maak er een meerdaagse trip van en combineer een bezoek aan Duinen Zathe met een bezoek aan een van de vele andere attracties in Noord-Nederland. Ga bijvoorbeeld de tweede dag naar het Groningermuseum of neem het hele gezin mee naar het Drents museum in Assen. Noord-Nederland kent nog veel meer spannende, leuke en leerzame bestemmingen, zoals de stijlvolle buitenplaats Menkemaborg in Uithuizen, het veelzijdige landgoed Nienoord bij Leek en het boeiende Veenkoloniaal museum in Veendam. Breng ook eens een bezoekje aan het oude vestingstadje Bourtange. Voor een meerdaags bezoek aan Noord-Nederland is het natuurlijk wel zo fijn om heerlijk te kunnen overnachten. Dat kunt u doen bij Van der Valk hotel Assen. Laat uzelf en uw gezin verwennen in dit tophotel en reserveer een van de meer van de 180 luxueuze kamers.

Hotel Van der Valk Duinen Zathe

Door de centrale liggen van Van der Valk hotel Assen bent u binnen 20 minuten in attractiepark Duinen Zathe. Door de nabijheid van het hotel bij de snelweg zijn alle bestemmingen van Noord-Nederland binnen handbereik. Na een dag plezier en ontspanning kunt u in ons restaurant 28Dining met het hele gezin genieten van een heerlijk diner, waarna u in de luxe kamer met comfortabel bed, rijk uitgeruste badkamer, zithoek en flatscreen televisie helemaal tot rust kunt komen. De nieuwe dag gaat u vol energie tegemoet dankzij het uitgebreide, fameuze Van der Valk-ontbijtbuffet. Ook in de Wellness kunt u heerlijk ontspannen met diverse sauna's en een zwembad.

Informatie en reserveren

Wilt u tijdens uw bezoek aan de attracties van Noord-Nederland samen met uw gezin genieten van het weldadige comfort van Van der Valk hotel Assen? Bel met 0592 85 15 15 ofboek direct. Tot ziens bij Van der Valk hotel Assen!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod