Direct naar de contentDirect naar de footer

Bouwbeurs Assen

Plannen om naar de Bouwbeurs in Assen te gaan? Dan bent u bij het Valk Exclusief-hotel in Assen zeker aan het juiste adres. Ons hotel ligt op slechts een paar minuten rijden van de TT Hal, waar de Bouwbeurs in Assen wordt gehouden. Na het succes van de Bouwbeurs Assen in 2018 vindt hier in 2019 ook een nieuwe beurs plaats.

Boek hotel bij de bouwbeurs

Bouwbeurs Assen nabij ons hotel

De Bouwbeurs in Assen is een fenomeen in Assen en omstreken en wordt, zoals gezegd, op slechts een paar minuten rijden van ons Valk Exclusief-hotel georganiseerd. Het is zodoende erg gemakkelijk om bij ons te overnachten, maar ook uitermate comfortabel. Valk Exclusief draagt namelijk niet voor niets deze naam: we doen er alles aan om uw verblijf zo bijzonder mogelijk te maken. Dat doen we door u prachtige kamers aan te bieden, maar ook verschillende recreatiemogelijkheden en een uitmuntend restaurant.

Heerlijk dineren

Een goede nachtrust is, zeker na een dag op de Bouwbeurs in Assen te hebben rondgelopen, erg belangrijk. Minstens zo gewichtig is het eten van een goede maaltijd. In ons restaurant bieden we u ruime keuze uit tal van streekgerechten. Daarnaast komt het merendeel van onze groenten uit de eigen moestuin, vers en direct van het land. Wanneer je 's ochtends aan het ontbijt zit, kun je de spinazie die dezelfde avond wordt geserveerd nog op het land zien staan. Verser dan dat kan eigenlijk niet

Over de Bouwbeurs Assen

Bij de Bouwbeurs in Assen kom je tal van leuke en nieuwe wooninspiraties tegen: alles wat het komende seizoen in de mode raakt, is hier te vinden. De eerstvolgende editie van de bouwbeurs vindt plaats van 24 tot en met 26 januari 2019. Kom gezellig bij ons overnachten, geniet van een heerlijk ontbijt, diner of drankje in onze horecagelegenheden én maak van uw bezoek aan de Bouwbeurs in Assen een gezellig weekendje weg.

Bekijk direct onze kamers