Direct naar de contentDirect naar de footer

Zwembad De Bonte Wever

U kunt bij De Bonte Wever zwemmen in diverse soorten zwembaden, glijbanen, whirlpools en andere watertoestellen. Ligt Assen niet bij u in de buurt? Maak dan van de gelegenheid gebruik om, naast uw bezoek aan zwemparadijs De Bonte Wever, er enkele dagen op uit te trekken in Assen of omgeving. U bent, na uw bezoek aan het Bonte Wever zwembad, van harte welkom in het van der Valk-hotel in Assen.

Reserveer uw overnachting

Waar ligt zwemparadijs De Bonte Wever?

Het Bonte Wever zwembad ligt aan de rand van Assen, tegen het Asserbos. Dit bos leent zich uitstekend om heerlijk te wandelen. Iets verderop ligt een groot recreatiegebied, de Baggelhuizerplas. Dit is een recreatieplas met stranden, bossen en grasvelden. Bij mooi weer kunt u hier de gehele dag op het strand liggen. Pal naast de Baggelhuizerplas, nabij de kruising tussen de N371 en de A28, ligt het Van der valk-hotel Assen. U ziet ons hotel al als u via de snelweg Assen binnenkomt. Ook na uw bezoek aan het Bonte Wever zwembad hoeft u niet lang te rijden om bij ons hotel te komen en kunt u direct beginnen met ontspannen in uw hotelkamer of in ons restaurant.

Overnachten in de buurt van het zwembad

Als u het Bonte Wever zwembad verlaat, bent u waarschijnlijk loom en wilt u lekker ontspannen. Gelukkig ligt ons hotel op een steenworp afstand, zodat u direct naar uw kamer kunt. U kunt bij ons de Wellness Suite huren voor nog meer ontspanning. Uw kamer heeft dan een luxe badkamer met een tweepersoons whirlpool, stoomcabine en Finse sauna. Vanuit uw suite heeft u een fraai uitzicht over Assen. U sluit uw dag af in ons restaurant 28Dining met een live cooking buffet, om vervolgens weer heerlijk te ontspannen in uw suite. De volgende ochtend staat in ons restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar.

Gaat u dus de Bonte Wever in Assen het zwembad bezoeken? Dan biedt het Van der Valk-hotel in Assen u alle mogelijkheden voor een heerlijk vervolg in het mooie Drenthe.

Boek uw overnachting in Assen