Direct naar de contentDirect naar de footer
Drents Museum
Drents Museum

Bonte Wever Last Minute

Genieten van een De Bonte Wever last minute? Kom dan logeren in ons Van der Valk-hotel in Assen. Wij bieden u een aantrekkelijk alternatief voor een aanbieding De Bonte Wever all in. Van der Valk-hotels liggen verspreid over het hele land, zo ook in Assen. In plaats van gebruik te maken van een actie van De Bonte Wever komt u dus logeren bij Van der Valk. Ons Van der Valk- hotel in Assen ligt centraal en is van alle gemakken voorzien. Met welke reden u ook afreist naar Assen, er is altijd een kamer voor u beschikbaar in ons Van der Valk-hotel.

Reserveer uw last-minute overnachting

Last minute overnachten in de buurt van De Bonte Wever

Wilt u er op het laatste moment nog even tussenuit en bent u op zoek naar een De Bonte Wever last minute? Laat die kans aan u voorbij gaan en kies voor ons Van der Valk-hotel in Assen. Wij zijn een prima alternatief voor De Bonte Wever en ons hotel beschikt over alle ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf. Laat u daarom verrassen door de veelzijdig van ons hotel in Assen en trek er tijdens een last minute op uit om Assen en omgeving beter te leren kennen.

Boek een last minute bij hotel Van der Valk

Gebruikmaken van een De Bonte Wever all inclusive aanbieding? Laat die kans aan u voorbij gaan en boek in plaats van een De Bonte Wever last minute een kamer of suite in ons Van der Valk- hotel in Assen. Wij verwelkomen u graag met een gratis kopje koffie. Bovendien beschikt ons hotel over diverse arrangementen en faciliteiten, waardoor u het zeker naar uw zin heeft. Ontspan dankzij onze wellness-activiteiten of doe een drankje in de hotelbar. Verder geniet u elke morgen van een uitgebreid ontbijtbuffet. Tenslotte staat onze receptie 24 uur per dag voor u klaar. Boek daarom online een last minute bij Van der Valk en geniet van uw verblijf in ons hotel in Assen.

Boek een last-minute Assen