Direct naar de contentDirect naar de footer

B&B Assen

Zoekt u een bed and breakfast omgeving Assen voor een héérlijk weekendje weg? En wilt u er graag even tussenuit in een mooie en rustige omgeving? Tip: laat een B&B in Assen aan u voorbij gaan en kies voor een comfortabele hotelkamer bij het Van der Valk-hotel in Assen. Ons bruisende hotel ligt dichtbij de A28 en dus bent u binnen een kort tijdsbestek in de stad. In de trendy bar van ons hotel kunt u onder meer terecht voor een lekker drankje. Van der Valk biedt u echter nog veel meer voordelen. Wij verwelkomen u daarom graag in een van de kamers die ons hotel rijk is.

Reserveer uw kamer in Assen

Geen B&B Assen, maar Van der Valk: de leukste uitstapjes

Een overnachting in een B&B Assen of in ons hotel biedt u de gelegenheid om Drenthe wat beter te leren kennen. Rust, ruimte en veel natuurschoon zijn kenmerkend voor deze prachtige provincie. Wandelen en fietsen behoren daarom vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Fietsen huurt u gemakkelijk bij de receptie van het hotel. Bezoek ook zeker Wildlands Adventure Zoo Emmen, het mooiste dierenpark van Nederland. In de directe omgeving van ons hotel bevindt zich verder een subtropisch zwemparadijs: ideaal voor gasten die dol zijn op zwemmen.

Een Bed and Breakfast in Assen? Ga voor Van der Valk!

Laat uw zoektocht naar een B&B in Assen links liggen en kies voor Van der Valk. Wij bieden u een fantastisch verblijf in ons mooie hotel. Zo geniet u elke morgen van een uitgebreid ontbijtbuffet. Indien gewenst kunt u ook gebruikmaken van roomservice op uw hotelkamer. De diners in ons restaurant worden onder meer bereid met verse groenten en kruiden uit onze eigen moestuin. Zeker bij mooi weer geniet u met volle teugen op ons grootse terras. Ontspannen kan uitstekend dankzij de mogelijkheden tot een een massage of schoonheidsbehandeling in ons beauty center. Kortom: Van der Valk is een prima alternatief voor een B&B in Assen. Boek daarom direct uw hotelkamer online.

Boek nu in Assen