Direct naar de contentDirect naar de footer

Sinterklaasbrunch

Tafel aanvragen

Op zondag 4 december organiseert Van der Valk Hotel Assen een gezellige Sinterklaasbrunch. Geniet tijdens de Sinterklaasbrunch van een heerlijk brunchbuffet in Sinterklaas sferen.

Sinterklaas is met zijn pieten aanwezig en heeft natuurlijk een kleinigheidje voor alle kinderen. Ook worden er Sinterklaasliedjes gespeeld en kunnen de kinderen naar hartenlust meezingen.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd met een glas heerlijke bubbels, waarna u kunt genieten van ons enorm uitgebreide brunchbuffet met veel verschillende warme en koude specialiteiten. Wij sluiten de Sinterklaasbrunch af met een feestelijk dessertbuffet gepresenteerd door onze patissiers vol met huisgemaakte zoetigheden.

Kinderen kunnen springen op het springkussen, koekjes bakken, en natuurlijk ligt er een kleurplaat voor ze klaar. Kortom, een gezellig en heerlijk uitje voor het hele gezin!

Sinterklaasbrunch 4 december
Prijs volwassenen: € 37,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 18,75 p.p.
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis
Inclusief onbeperkt drankenarrangement: koffie & thee, frisdrank, bier van het vat en huiswijn
Aanvang: 12.00 uur
Einde: 15.00 uur

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 48 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

Aanbetaling
Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing. Per e-mail ontvangt u een betaallink, de betaling dient uiterlijk 28 november te zijn afgerond. Reserveringen vanaf 28 november dienen te worden betaald binnen 24 uur. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren