Direct naar de contentDirect naar de footer

Corona Maatregelen

Uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de getroffen maatregelen in ons hotel. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen blijven genieten. Op deze pagina leest u er alles over. Maatregelen kunnen veranderen, bekijk deze pagina daarom vlak voor uw verblijf nogmaals voor recente ontwikkelingen.

CORONABEWIJS

Vanaf 25 september zullen wij controleren op een coronabewijs.
Voor hotelgasten vindt dit plaats bij de check-in en voor niet-hotelgasten in het restaurant, hotelbar of in de vergaderzaal. Indien u uitsluitend gebruik maakt van een hotelkamer zonder ontbijt, lunch of diner in het restaurant/hotelbar is een coronabewijs niet noodzakelijk.
Een bewijs kan ook getoond worden in vorm van een papieren vaccinatiebewijs of een testbewijs.

Meer informatie over het coronabewijs leest u op website van Rijksoverheid.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen

  • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.
  • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.
  • Het is niet nodig om te reserveren voor onze Wellness, zwembad of de Fitnessruimte.
  • Onze restaurants en hotelbars zijn geopend tijdens de gebruikelijke openingstijden, voor hotelgasten en gasten van buiten af.
  • Voor het ontbijt werken wij met tijdsloten, bij het inchecken reserveren wij samen met u een tijd.
  • Het is niet meer mogelijk om diner op te halen via take away tijdens uw verblijf, roomservice voor het ontbijt en diner (tegen toeslag) is wel mogelijk.

HYGIËNE IN HET HOTEL

  • Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
  • Het sanitair op uw hotelkamer en in onze toiletten wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.
  • Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.

Met gastvrije groet,

Familie Van der Valk & medewerkers

Versie 25 september 2021