Direct naar de contentDirect naar de footer

Ons hotel is open

Helaas zijn er weer strengere maatregelen afgekondigd en betekent dit ook voor ons als hotel een aantal wijzigingen in de service die wij kunnen/mogen verlenen. Op deze Corona pagina zullen wij de informatie bijwerken met betrekking tot alle informatie die bij ons bekend is. Veel antwoorden op uw vragen treft u hier!

Wij zijn blij dat we onze gasten nog mogen verwelkomen. Helaas wel onder zeer strenge maatregelen. Wij hebben onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

Op dit moment is het dragen van een mondkapje VERPLICHT voor alle gasten en medewerkers in de openbare ruimtes. U dient deze dus overal in het hotel te dragen, tenzij u op uw hotelkamer bent. Helaas kunnen wij u geen toegang verlenen indien u geen mondkapje draagt.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Wij heten u graag persoonlijk welkom, we maken u wegwijs en we staan open voor vragen. In de lobby zijn diverse desinfectie apparaten om uw handen te reinigen na uw reis. Wij verzorgen een gastvrije incheck op 1,5 meter afstand voor u. Al onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder COVID-19

  • Inchecken kan dagelijks vanaf 14.00 uur. Het is niet mogelijk om eerder in te checken.
  • Inchecken voor suites kan dagelijks vanaf 15.00 uur. Het is niet mogelijk om eerder in te checken.
  • Check-in bij voorkeur alleen, we proberen hiermee onnodige drukte in de lobby te voorkomen.
  • Volgt u de aangegeven routing voor in- en uitgangen.
  • Betaling in het gehele hotel is alleen toegestaan per pin of creditcard.
  • Voor alle reserveringen die gemaakt zijn na 15 december zullen wij een borg vragen.

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van de deuren, trapleuningen, liftknoppen in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt.

Om besmettingen zoveel mogelijk te beperken, is het niet toegestaan om met 3 of meer volwassen personen in een hotelkamer te verblijven in Hotel Assen. Helaas kunnen wij dan geen 1,5 meter afstand tussen ieder waarborgen. Personen in hetzelfde huishouden, zoals gezinnen, en kinderen zijn hiervan uitgezonderd. Indien u alsnog een reservering maakt voor 3 of meer volwassen personen die niet uit één huishouden komen, dan zijn wij genoodzaakt om de reservering te annuleren.

Eten & drinken

Ontbijt
Het ontbijt mag helaas niet meer in buffetvorm geserveerd worden. Wij zullen dit in de vorm van een afhaal ontbijtpakket verzorgen. U kunt bij de receptie hiervoor een formulier invullen. Het ontbijtpakket kan tussen 07.00-10.00 uur afgehaald worden in het restaurant.

Diner & Lunch
Helaas mogen wij onze hotelgasten (met kamer) geen lunch/diner serveren in een van de restauratieve ruimtes en mag dit ook niet in de vorm van roomservice geserveerd worden. U kunt wel vanaf de kamer iets bestellen en dit vervolgens in het restaurant afhalen (om daarna op de kamer te nuttigen). Dit kan tussen 17.00 - 21.00 uur. Na 20.00 uur is het niet meer mogelijk om alcoholische dranken af te halen.

Hotelbar/terrassen
De hotelbar en de terrassen zijn gesloten.

Roomservice
Roomservice is op dit moment niet mogelijk voor alle kamers in verband met de maatregelen die gelden.

Fitness & Zonnebank

Onze zonnebankruimte en fitnessruimte zijn gesloten.

EXTRA HUISREGELS GEDURENDE CORONA PERIODE

In ons hotel en restaurant gelden strikte maatregelen om u, onze andere gasten en onze medewerkers een veilig en gastvrij verblijf te verzorgen. Om die reden verzoeken wij u om de volgende regels na te leven:

1.Het hotel hanteert een strikt beleid op het gebied van hygiëne en veiligheid. Dit wordt ook op diverse plekken in het hotel aangegeven en/of u wordt hierop gewezen door onze medewerkers. U dient zich aan dit beleid te houden en ook instructies van de medewerkers op dit gebied op te volgen. In het bijzonder:

  • te allen tijde 1,5 meter afstand houden van andere gasten en personeel;
  • bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging vanaf 38 graden Celsius thuisblijven of – indien de klachten tijdens uw verblijf/bezoek optreden – het hotel verlaten;
  • thuisblijven indien een huisgenoot verkoudheidsklachten en koorts en/of benauwdheidsklachten heeft of heeft gehad waardoor u volgens de maatregelen van de overheid ook gedwongen in quarantaine moet blijven;
  • de overige maatregelen zoals in het hotel aangegeven opvolgen.

2. Indien een gast zich niet houdt aan (één van) de maatregelen of een instructie van het personeel op het gebied van hygiëne, veiligheid en routing niet opvolgt, is het hotel gerechtigd om u te gebieden het pand te verlaten en/of u de toegang te ontzeggen. Het hotel is voorts gerechtigd om eventuele schade te verhalen bij niet-naleving van deze Covid-19 (Corona) regels.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 4 januari 2021