Direct naar de contentDirect naar de footer

Corona Maatregelen

Uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de getroffen maatregelen in ons hotel. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen blijven genieten. Op deze pagina leest u er alles over. Maatregelen kunnen veranderen, bekijk deze pagina daarom vlak voor uw verblijf nogmaals voor recente ontwikkelingen.

MONDKAPJE
Het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje is verplicht in de horeca.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen

  • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.
  • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.
  • Vanaf 15 januari is onze Wellness (zwembad & sauna's) en fitness weer geopend voor hotelgasten.
  • Ons restaurant en onze hotelbar zijn vanwege de huidige maatregelen t/m 25 januari gesloten. Wanneer u in het hotel verblijft is het mogelijk ontbijt, lunch en diner af te halen in ons restaurant of het ontbijt, lunch, diner bij de kamer te laten bezorgen (tegen betaling van een toeslag). De keuken sluit hiervoor om 21:00 uur. Voor het ontbijt werken we nog steeds met een tijdslot.
  • Uiteraard moet iedereen zich bij het afhalen houden aan de basisregels. Houd dus 1,5 meter afstand en draag een mondkapje. U heeft geen coronatoegangsbewijs nodig.

HYGIËNE IN HET HOTEL

  • Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
  • Het sanitair op uw hotelkamer en in onze toiletten wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.
  • Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.

Met gastvrije groet,

Familie Van der Valk & medewerkers

Versie 14 januari 2022