Direct naar de contentDirect naar de footer

WIJ GAAN UITBREIDEN!

Hotel Assen wordt medio 2021 uitgebreid met een luxe Wellnesscomplex. Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Natuurlijk doen wij er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

We zijn nu de laatste tegels aan het leggen, ook worden de plafonds gesaust en de wanden behangen. Daarna beginnen de interieurbouwers met het bouwen van de meubels. Hierbij is gekozen voor veel natuurlijke materialen zodat de Wellness een echte zen-look krijgt en rust uitstraalt. Ook gaan we binnenkort van start met het aanleggen van de tuin. Hierbij is gekeken naar wat er van nature floreert in de Drentse natuur zodat de Wellness-tuin naadloos aansluit bij de bosrijke omgeving. De daken worden voorzien van mos sedum.

De Wellness zal voorzien zijn van de volgende faciliteiten: een prachtig binnenzwembad, een zoutsteensauna, hamam-sauna, infra-rood sauna, een kruidensauna (hoge temperatuur), een lichttherapiesauna (lage temperatuur), een sneeuwdouche, een rustruimte met ligbedden, een fitnessruiimte en een buitengedeelte met ligbedden. Tevens beschikken we straks over vier behandelkamers (gerund door Loff Wellness Assen) voor massages en schoonheidsbehandelingen, ook kunt u hier floaten.

We streven er naar dit prachtige Wellnesscomplex begin augustus '21 te kunnen openen voor onze hotelgasten. De behandelingen van Loff Wellness zullen vanaf begin september te boeken zijn (https://www.loff-wellness.nl/)

Deze planning is op basis van verwachtingen en voorspoedig verloop van de werkzaamheden. Wijzigingen zijn onder voorbehoud.