Direct naar de contentDirect naar de footer

WIJ GAAN UITBREIDEN!

Hotel Assen wordt medio 2021 uitgebreid met een luxe Wellnesscomplex, inclusief een royaal zwembad, een fitnessruimte, vier sauna's, enkele behandelkamers en een relaxruimte met uitzicht op de bossen rondom.

Het nieuwe wellnesscomplex verrijst aan de achterzijde van het hotelgedeelte aan de bos-zijde.

Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Natuurlijk doen wij er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

In april is er gestart met de werkzaamheden.

Op dit moment
Het buitenmetselwerk van natuursteen is gereed. Komende weken gaan de stukadoors de gevels voorzien van korrelpleister en komt het werk uit de steigers. Alle vliesgevels en aluminium kozijnen zijn geplaatst; alles is wind- en waterdicht. In het voorjaar voorzien we de daken van mossedum.

Wat kunt u verwachten?
Een prachtig binnenzwembad, verschillende sauna's zoals een zoutsteensauna, een hamam-sauna, een infra-rood sauna, een hoge temperatuursauna (kruiden), een lage temperatuursauna (lichttherapie), een sneeuwdouche, een rustruimte, diverse behandelkamers voor de beautysalon en een fitnessruimte (met lift).

De opening van de Wellness wordt verwacht in juli 2021.

Deze planning is op basis van verwachtingen en voorspoedig verloop van de werkzaamheden. Wijzigingen zijn onder voorbehoud.