- Hotel Assen
Tijdens uw verblijf in de Royal Suite is een koninklijk verblijf gegarandeerd. De Royal Suite is met de gouden en zwarte kleuren zeer stijlvol ingericht. De suite is voorzien van een kingsize bed, sfeerhaard, cocktailbar, comfortabele zithoek, HD beamer , flat-screen tv, Dolby surround system, dvd speler, radio, laptop aansluiting, balkon, draadloos internet, minibar, airconditioning, voldoende kastruimte, safe, telefoon, föhn en Nespresso koffie- en theefaciliteiten. Deze suite, waarin de luxe en de ruimtelijkheid overweldigend zijn, beschikt bovendien over een badkamer, die een koning waardig is. Hij is uitgerust met een royale jacuzzi van goud, infraroodsauna en een luxe tweepersoons rainshower: pure luxe! Kamerprijs is inclusief gebruik minibar, gebruik hotelpantoffels en badjas.

Aantal: 1
Oppervlakte:  66 m²
Rokerskamers: niet beschikbaar
  

Faciliteiten: Een kingsizebed, sfeerhaard, cocktailbar, comfortabele zithoek, HD beamer , flat-screen tv, Dolby surround system, dvd speler, radio, laptop aansluiting, balkon, draadloos internet, minibar, airconditioning, voldoende kastruimte, safe, telefoon, föhn en Nespresso koffie- en theefaciliteiten.  

Inclusief: Gratis gebruik van fitness
Ontbijt: Iedere dag van 07.00 tot 10.30 uur 

Bijzonder: Uitgerust met airconditioning. Een badkamer die een koning waardig is. Hij is uitgerust met een royale jacuzzi van goud, infraroodsauna en een luxe tweepersoons rainshower.

Om optimaal van uw verblijf in de Royal Suite te genieten adviseren wij u uw eigen laptop en/of dvd's mee te nemen voor het thuisbioscoop effect!

 

Extra personen

Onze suites zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Voor de 3de en 4e persoon plaatsen wij een extra bed. Hiervoor hanteren wij de volgende tarieven:

  •     Extra bed: € 25,- per bed per nacht.
  •     Ontbijt vanaf 12 jaar: € 13,50 per persoon
  •     Ontbijt van 4 t/m 11 jaar: € 6,75 per persoon

Babybed

In de suites is voldoende ruimte voor het plaatsen van een babybed. Het is mogelijk om een babybed van thuis mee te nemen, echter kunt u het ook vooraf reserveren. Het plaatsen van een babybed incl. bedlinnen kost € 7,50 per nacht.

Maak uw verblijf nog comfortabeler, wij bieden u een aantal extra's:

Ontbijt op bed
Indien u uw kamer met ontbijt heeft gereserveerd, dan bieden wij u voor slechts € 4,- p.p. extra, ontbijt op bed aan. Heerlijk wakker worden en genieten van een uitgebreid ontbijt.

Roomservice
Dagelijks kunt u vanaf 11.00 tot 23.00 uur gebruik maken van roomservice. Hiervoor vragen wij een roomservice fee van €7,50 per bestelling.
  
Fietsverhuur
Wij bieden u de mogelijkheid om een Union 7-versnellingenfiets of Union-Ebike te huren.
Tarief 7-versnellingenfiets: € 8,50 per dag.
Tarief Ebike: € 17,50 per dag.
U kunt gratis gebruik maken van de afsluitbare fietsenstalling indien u uw eigen fiets meeneemt!

Zonnebank
U kunt tegen betaling (€ 2,50 per 4 minuten) gebruik maken van onze staande zonnebank.

Drenthe doe wat met je
Van authentieke dorpen tot sfeervolle steden, een afwisselend landschap en rijk verleden, jaarlijks terugkerende evenementen en festivals en vriendelijke, gastvrije mensen. Drenthe heeft het allemaal en nog veel meer.
Klik hier voor meer informatie. 
                           http://imagebank.valkenhorst.nl/images/4/image26369.jpg