- Hotel Assen

Calendar of events

Festivals, exhibitions, events at the TT Circuit or TT Hall, sports events, including the "Ronde van Drenthe." There's always something going on in Drenthe!

Continue reading

 - Hotel Assen

Cycling & hiking

Drenthe can best be explored by bike or on foot. Its scenery changes constantly, from woods, fields of heather, moorlands, small fields, sand drifts to river valleys.

Continue reading

Surrounding area

 • Assen & omgeving - Hotel Assen

  Assen & Omgeving

  Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe. Vooral het winkelcentrum is in trek. Geen wonder, de binnenstad is compact, goed voorzien van leuke winkels en gezellige terrasjes en behoort tot de best bereikbare binnensteden van Nederland. Daarnaast biedt Assen en haar omgeving veel op het gebied van cultuur & natuur. Jaarlijks trekken ook vele motorliefhebbers naar TT-Assen om daar te genieten van de motor GP.

  Lees meer
 • Voor de kids! - Hotel Assen

  Kids

  Uit met de kids? Leuke uitstapjes voor de kinderen, zoals het Noorderdierenpark in Emmen, Speelstad Oranje, het Boomkroonpad of toch het Kindermuseum in het Drents Museum?

  Lees meer
 • Golf & Wellness - Hotel Assen

  Golf & Wellness

  In de omgeving van Hotel Assen vindt u diverse wellness-centra waar ontspanning en onthaasting voorop staan. Tevens bevindt zich op slechts 3 km van het hotel de Drentsche Golf & Country Club met een 27 holes wedstrijdbaan en een 9 holes Par 3 baan.

  Lees meer